Δημοσιεύσεις

ΣΕ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΠΙΣΤΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΘΗΚΕ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ

Αξιολόγηση Χρήστη: 4 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Με παιδικά χαμόγελα γέμισε η Πλατεία Αριστοτέλους κατά τη διάρκεια της δράσης κυκλοφοριακής αγωγής που συνδιοργάνωσε η Active Hellas Κοιν.Σ.ΕΠ. με το Δήμο Θεσσαλονίκης και τη συμμετοχή της Τροχαίας Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας, στις 22 & 23 Σεπτεμβρίου 2017.

  Σε μία ειδικά διαμορφωμένη πίστα 1.200 τμ., παιδιά ηλικίας από 6 έως 15 ετών, είχαν την ευκαιρία, χρησιμοποιώντας εγκεκριμένα ποδήλατα, εξοπλισμό και κράνη, να χαρούν το ποδήλατο αποκτώντας με βιωματικό τρόπο, εμπειρίες, γνώσεις και δεξιότητες ασφαλούς οδήγησης ποδηλάτου, ακολουθώντας τις οδηγίες των ειδικών.

 

  Η διήμερη δράση είχε τεθεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού ενώ αποτελεί μέρος του ευρύτερου προγράμματος κυκλοφοριακής αγωγής για την ορθή και ασφαλή χρήση του ποδηλάτου στο αστικό περιβάλλον, «ΠοδηλατίΖΩ με ασφάλεια», το οποίο υλοποιείται από την Active Hellas Κοιν.Σ.ΕΠ. καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς και έχει την έγκριση ενημερωτικών παρεμβάσεων στα σχολεία της χώρας από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων.

  Τη δράση στήριξε η ΔΕΘ-HELEXPO και οι εταιρείες ORIENTBIKE, INTERAMERICAN, DRIVE CAR RENTAL COMPANY, DECLIC Arts, ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ Garden Center, ΚΟΣΜΑΟΓΛΟΥ Χρώμα Διακόσμηση, ΠΟΛΥΖΩΪΔΗΣ advertising interior constructions, ενώ χορηγοί επικοινωνίας ήταν το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ 104,9, ΕΡΤ3, 102 FM, 958 FM.

©2023 Active Hellas All Rights Reserved. Developed by POLLUX